Home Nieuws Hector Moreno blij met defensieve statistieken

Hector Moreno blij met defensieve statistieken

25
0

Een belangrijke en persoonlijke doelstelling van Hector Moreno dit seizoen, was het terugbrengen van het aantal tegendoelpunten. Zijn voormalig kompaan Jeffrey Bruma zou node gemist maar worden maar niets blijkt minder waar. Met Isimat in de defensie naast Moreno, is er moeilijk doorkomen aan, blijkt uit de statistieken.

In gesprek met De Telegraaf is Hector Moreno zeer te spreken over het feit dat PSV tot nu toe in de eredivisie slechts zeven tegentreffers hoefde te incasseren. Alleen Benfica en Porto kregen er nog minder tegen in andere Europese competities. Volgens Moreno is vorig jaar in de winterstop een omslag gemaakt en wordt er als team veel beter verdedigd waardoor het aantal tegendoelpunten drastisch is verminderd.
‘Het is belangrijk dat we zo weinig tegen krijgen. Natuurlijk ben ik blij als ik een keer kan scoren, maar als verdediger ben ik eigenlijk veel gelukkiger als ik met een clean sheet van het veld kan stappen. Een clean sheet is voor mij elke wedstrijd weer het doel en tot nu toe is het ons gelukt om die in veel wedstrijden neer te zetten.’


Vorig artikelVideo: Drieluik voor PSV
Volgend artikelRoda JC uit: Zinchenko weer in de basis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in