Home Nieuws Hector Moreno begint aan AS Roma periode

Hector Moreno begint aan AS Roma periode

29
0

Hectór Moreno heeft de PSV deur achter zich dicht getrokken en begint na zijn vakantie aan een nieuwe periode in het Europese clubvoetbal.

Moreno kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode in Eindhoven. De Mexicaan is PSV dankbaar voor de vervolgstap in zijn Europese carrière. Hij ziet zijn transfer naar AS Roma als een grote stap voorwaarts. De Mexicaan doelt op het sportieve aspect en de miljoenensalarissen die in de Serie A betaald worden. AS Roma is immers sportief gezien geen stap naar de Europese top.

“Ik speel nu bijna tien jaar lang in Europa en heb voor grote clubs gespeeld waar ik veel heb geleerd”, zegt Moreno tegen Roma TV. “De stap naar Rome is zeker een grote stap vooruit als je het vergelijkt met de clubs waar ik voor heb gespeeld. Ik heb hard gewerkt om hier te komen en wil de verwachtingen van de club inlossen.”

“Het voelt goed om hier te zijn. Dit is een mooie uitdaging, maar ook een grote mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen”, vervolgt hij. “Ik had de mogelijkheid om de afgelopen jaren veel doelpunten te maken en ik hoop dat ik dat in de toekomst kan blijven doen. Het belangrijkste voor mij is om niets tegen te krijgen. Als ik kan scoren en m’n doelman kan helpen de nul te houden, is het perfect.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here