Home Nieuws Hectiek in midden-Brabant, Oosterhout verguld met komst PSV

Hectiek in midden-Brabant, Oosterhout verguld met komst PSV

104
0

Deze zomer speelt PSV vanwege de andere voorbereiding dan normaal, slechts 4 oefenwedstrijden.

Één daarvan zal in Oosterhout zijn, op het complex van amateurclub TSC. Niet voor een onderlinge wedstrijd met de tweedeklasser maar het Griekse Aris Saloniki zal de tegenstander zijn.

De stad Oosterhout is blij met de komst van PSV. Organisatior Ernst-Jan van Langh is een van de initiatiefnemers van het duel en vertelde in gesprek met Brabantse media wat er allemaal bij komt kijken.

“We organiseren nu een internationale wedstrijd voor PSV. Je haalt de top van Nederland binnen. Dat is toch net even een ander kaliber dan NAC.” De club is er veel aan gelegen het allemaal goed uit te voeren maar beseft dat het een groots spektakel is.

“PSV komt met de volledige selectie: 25 spelers. Voor de fans is het echter de enige wedstrijd waar ze letterlijk aan het veld kunnen staan. Mede daarom verwachten we topdrukte. Drie-, misschien wel vierduizend gaan we verwelkomen.”

TSC was al eens gastheer van NAC maar merkt duidelijk de verschillen. “Het is allemaal net wat omvangrijker. We hebben een VIP-deck voor genodigden ingericht. Plots melden zich daarnaast legio scouts die een plaats aan het veld willen. En er zijn bijvoorbeeld 23 Griekse journalisten. Dan komt de NOS nog met een cameraploeg, het Eindhovens Dagblad en PSV filmt zelf de wedstrijd nog.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here