Home Nieuws ‘Heb je gesprekken met PSV gevoerd?’ De glimlach en het antwoord van...

‘Heb je gesprekken met PSV gevoerd?’ De glimlach en het antwoord van Noa Lang zijn veelzeggend

4728
0

Basisspeler Noa Lang, want dat is de aanvaller in Oranje tegenwoordig, kreeg na afloop van Nederland – Italië de nodige vragen op zich afgevuurd.

De aanvaller, die door Ronald Koeman als linksbuiten stond opgesteld, speelde geen beste wedstrijd tegen de stugge Italiaanse ‘ontregelploeg’ van coach Mancini. En dus werd Lang in de rust gewisseld.

Na afloop ging het over het spel van Lang. Daarover was hij kort maar krachtig. Noa Lang had weinig inbreng en beaamde dat het beter moet, om er vervolgens aan toe te voegen dat hij wel een speler is die altijd iets kan forceren, ook als hij niet in de wedstrijd zit. Middels een omweg met kwinkslag, deelde hij eigenijk aan Ronald Koeman mede dat Noa Lang altijd en overal dient te spelen.

Vervolgens werd de vraagstelling iets directer. Ondermeer Voetbal International en VP vroegen Lang naar zijn toekomt en of de aanvaller in gesprek is met PSV. Het opvolgende antwoord en vooral de glimlach van de aanvaller waren veelzeggend.

‘Ik ga eerst lekker rustig op vakantie. Mijn hoofd tot rust laten komen. Daarna zien jullie wel waar ik ben. Dan worden de knopen doorgehakt. Maar ik ga eerst even uitrusten’, aldus Lang, die een glimlach niet kon onderdrukken toen hem werd gevraagd naar eventuele gesprekken met PSV.

Ook met bondscoach Ronald Koeman heeft hij over zijn toekomst gesproken. “Ik heb hem er één keer over gesproken. Maar niet zozeer over waar ik heen moet gaan. Dat is gewoon mijn eigen keuze en dat bepaal ik zelf. Maar hij heeft wel aangegeven dat dit het moment voor mij is om weg te gaan uit België. Daar waren we het over eens”, aldus Noa Lang over zijn toekomst.


Vorig artikelJoey Veerman glundert na debuut én na wereldpass op Wijnaldum
Volgend artikelPSV niet onder de indruk van Ajax interesse voor Shurandy Sambo, PSV richt zich op inkomende transfers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in