Home Nieuws Hartverwarmende woorden dankbare Bergwijn: ‘Zonder PSV was ik hier niet’

Hartverwarmende woorden dankbare Bergwijn: ‘Zonder PSV was ik hier niet’

1253
0

Toegegeven, Steven Bergwijn heeft zich in zijn laatste week als PSV speler niet populair gemaakt.

Een deel van de aanhang is niet te spreken over de vorm van werkweigering die hem ten deel viel. Toch is Steven Bergwijn in de loop van de jaren een echte PSV’er geworden. De aanvaller, die in Amsterdam werd geboren en al daar ook opgroeide, liet vaak blijken zich enorm thuis te voelen bij de club die hem groot wist te maken. Bergwijn werd een PSV’er in hart en nieren.


De nog altijd jonge Bergwijn heeft zich de afgelopen weken het hoofd op hol laten maken door de valse zaakwaarnemer Fulco van Kooperen, die deze week ook nog zijn acties goed wist te praten, maar Bergwijn heeft altijd de beste intenties gehad bij de club die hem groot maakte. Zijn instagram video van afgelopen zondagavond was daarvan een bewijs. De aanvaller was zichtbaar aangedaan door alle aantijgingen en wilde zich verweren en uitspreken over zijn warme gevoelens voor PSV.

Bergwijn is PSV dankbaar voor alles: ‘Ik weet wat ze voor mij gedaan hebben en zonder PSV was ik hier nu niet. Ik ben blij dat ik de club nu wat kan teruggeven’, wijst hij naar de transfersom.

Bij Tottenham wordt José Mourinho de coach van Bergwijn. ‘Als kleine jongen keek ik tegen hem op en nu ga ik onder hem werken…’ Bergwijn leeft zijn droom. ‘Je moet in jezelf geloven. Ik weet wat ik kan brengen voor dit team. Het is een droom en een eer om hier te spelen.’


Facebook Comments