Home Nieuws Hartverwarmend gebaar aanvoerder Dumfries voor Ihattaren

Hartverwarmend gebaar aanvoerder Dumfries voor Ihattaren

3413
0

Denzel Dumfries maakt veel werk van het wel en wee van Mo Ihattaren.

De aanvoerder ziet het grootste talent van PSV en het grootste talent van de Nederlandse velden worstelen met zijn vorm. “Ik ben veel bezig met Mo”, zegt Dumfries over het achttienjarige talent.

“Voor hem is het een mooie uitdaging om zich bij PSV weer in het elftal te knokken. Ik heb alle vertrouwen in Mo, maar hij moet het ook wel brengen. Ik heb er vertrouwen in dat hij uit deze periode kan komen en weer van waarde kan zijn voor ons ploeg”, zegt Dumfries over het toptalent.

De aanvoerder neemt Ihattaren bij de hand. “Ik probeer hem te steunen en ook gewoon kritisch te zijn op dingen die niet goed gaan. Mo kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat voor dingen hij kan, dan brengt hij nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook. Het is een jonge jongen die daarmee in een nieuwe situatie zit. Ik vind het een mooie uitdaging voor hem dat hij op deze leeftijd daarmee om moet gaan en in dat proces wil ik hem graag helpen. We hebben gisteren nog een mooi gesprek gevoerd. Ik voel bij hem dat hij zelf alles wil doen om uit deze situatie te komen”, aldus Denzel Dumfries die op 24 jarige leeftijd nog niet zoveel ouder is dan Ihattaren maar toch klaar staat voor zijn ploeggenoot.


Vorig artikel‘Fortuna was heer en meester en dat kan niet in een thuiswedstrijd’
Volgend artikelLuuk de Jong scoort ook in Camp Nou, Karim Rekik ploeggenoot van De Jong bij Sevilla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in