Home Nieuws Harry van Raaij voorziet andere trainer voor PSV

Harry van Raaij voorziet andere trainer voor PSV

43
0

VI stelde een panel samen naar aanleiding van de sportieve malaise die PSV ondergaat. Onder meer Stan Valckx, Huub Stevens en Sef Vergoossen hebben zo hun mening over de dip van het elftal van Philip Cocu.

Harry van Raaij denkt dat de echte chemie tussen PSV en Cocu uitgewerkt is. Van Raaij ziet met een andere trainer meer kansen op nieuwe successen. De oud voorzitter benadrukt wel dat het geen kritiek op Cocu is. Vergoossen denkt dat PSV het na de winter weer vlot zal trekken. De Limburger geeft altijd hoog op over de kwaliteiten van PSV maar ziet nu mede door blessures een bepaalde hulpeloosheid. Valckx denkt dat de rol van Locadia onderschat is en dat PSV zijn power mist.

Ik heb met verschillende trainers langdurig en succesvol gewerkt bij PSV. Wat je op een gegeven moment zag, is dat de chemie tussen de trainer en de spelers een keer minder wordt. Dat was bij Erik Gerets zo en dat is er nu ook aan de hand. Het is absoluut geen kritiek op Phillip Cocu, je zag het ook gebeuren met Frank de Boer en Ajax. Dat is een natuurlijk proces. De spelers van PSV hebben bovendien succes gehad, die wanen zich dan toch een beetje als God in Frankrijk. Het zijn die twee zaken waardoor het nu toch minder gaat’, zegt van Raaij.


Vorig artikel‘PSV moet winnen en dat maakt Rostov voor mij de grote favoriet’
Volgend artikelThe Sun linkt Narsingh aan Everton

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in