Home Nieuws Harry van Raaij heeft alle vertrouwen in Gerbrands en Brands

Harry van Raaij heeft alle vertrouwen in Gerbrands en Brands

18
0

Oud-voorzitter Harry van Raaij en Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, zijn in mineurstemming wat de prestaties van PSV betreffen.

Timmermans stelt dat PSV moet blijven presteren, maar ook naar de komende jaren moet kijken in de laatste maanden van dit seizoen. “Ik denk dat het goed zou zijn dat bijvoorbeeld Jorrit Hendrix meer speeltijd krijgt. Hij is een aanvoerder voor de toekomst en speelt misschien nog lang voor PSV. Investeer in dit soort spelers.”

“Een vierde plek in de Champions League, in oktober uit de beker en in februari uitgeschakeld voor het kampioenschap? Dat hoort niet bij PSV. Dit seizoen is totaal mislukt en dat doet na twee mooie jaren pijn”, aldus Timmermans. Van Raaij stelt dat PSV koste wat kost de Champions League moet bereiken. “Het is zorgelijk dat het seizoen al voor maart is mislukt. Dat komt niet vaak voor”, aldus Van Raaij.

“Maar gelukkig zitten er met Toon Gerbrands en Marcel Brands verstandige mensen aan het roer. Zij moeten bepalen of de groep een nieuwe impuls nodig heeft. Te lang niets veranderen in de technische staf op de momenten dat het goed gaat, is meestal een valkuil. Datzelfde geldt voor de spelersgroep”, besluit Van Raaij.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here