Home Nieuws Hardwerkende de Jong baalt van improductiviteit

Hardwerkende de Jong baalt van improductiviteit

21
0

Luuk de Jong begint in gesprek met Voetbal Inside over zijn improductiviteit. De spits haalt al maanden zijn niveau niet maar tekende tegen Heerenveen wel voor twee assists.

“Natuurlijk vind ik het vervelend, want dan weet je dat het niet meezit op dit moment voor mezelf. Je wilt het liefst praten over lekker weer één of twee goals gemaakt vandaag. Dat is niet leuk. Je bent topsporter om het altijd proberen goed te doen. Maar soms heb je van die fases dat het even niet meezit.”

Ook in de wedstrijd tegen sc Heerenveen van afgelopen zondag wist De Jong, ondanks PSV vier goals maakte, niet te scoren. “Natuurlijk wil je graag scoren, assists geven, dat zit in iedereen. In spitsen misschien wat meer. Ik heb het vaak zat aangegeven: het liefst scoor ik niet en win je elke wedstrijd, want dan wordt je kampioen. Dat is uiteindelijk ons doel waar we voor gaan.”

Of het einde van de dip al in aantocht is? “De dag komt wel steeds dichterbij dat het einde in zicht is. Hopelijk is dat volgende week weer het geval”, aldus De Jong.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here