Home Nieuws Harde woorden voor Joël Drommel: ‘Het is PSV dat die fout weer...

Harde woorden voor Joël Drommel: ‘Het is PSV dat die fout weer heeft gemaakt’

1163
0

Johan Derksen blijft bij zijn standpunt en mening over Joël Drommel. En dat betekent dat de Veronica Inside analist zich opnieuw erg kritisch heeft uitgelaten over de doelman.

De nog jonge en redelijk onervaren doelman uit Bussum maakt een moeizame periode door en dat heeft PSV volgens Johan Derksen aan zichzelf te wijten. Bij Veronica Inside heeft Derksen zich dan ook bijzonder kritisch uitgelaten over Joël Drommel. De analist van Veronica Inside stelt dat de doelman het niveau niet aankan en dat PSV in de fout is gegaan met het aantrekken van de doelman.


Derksen voelt mee met de jonge doelman, die het momenteel best zwaar te verduren heeft in de landelijke media. “Die jongen, Drommel, die zal mij haten. Dat begrijp ik best. Als je voetballer bent en iemand op televisie telkens zegt dat je een slechte keeper bent”, zegt Derksen bij Veronica Inside. “Die jongen kan er niks aan doen. Het is PSV dat die fout weer heeft gemaakt”, doelt Derksen mede op het transfervrij laten vertrekken van Lars Unnerstall naar FC Twente.

Derksen vindt dat PSV een inschattingsfout heeft gemaakt. De analist stelt vast dat de doelman voor een ander en lager niveau dan PSV geschikter zou zijn. “Drommel is een aardige keeper voor FC Twente, Heracles Almelo of SC Heerenveen. Hij is gewoon geen topper. En dan wordt-ie ook nog een geselecteerd voor het Nederlands elftal. Het is een gemaakte keeper. Moet je eens kijken hoeveel keer in een seizoen hij een tegengoal om de oren krijgt door een persoonlijke fout”, aldus een uiterst kritische Johan Derksen.