Home Nieuws Harde woorden voor André Ramalho: ‘Een druktemaker en een onrustspeler’

Harde woorden voor André Ramalho: ‘Een druktemaker en een onrustspeler’

4772
1

Het is duidelijk nog niet het seizoen van André Ramalho. De Braziliaanse verdediger speelt ver onder zijn kunnen en oogt uiterst onzeker.

De mandekker kende een prima eerste seizoen bij PSV maar moet nu zo langzamerhand op zijn tellen gaan passen wat de kansen op een basisplaats aangaan. Ramalho lijdt veel te veel balverlies en heeft moeite met het communiceren en et samenspel met de rest van de laatste linie. Analist Marciano Vink zag het geheel aan zaterdagavond en kon niet anders dan snoeiharde conclusies trekken over Ramalho.

“Ik heb nog steeds het idee dat Ramalho niet helemaal de speler is die hij moet zijn. Voor zijn blessure vond ik hem ook al niet zo geweldig, hoor. Ik vind het meer een druktemaker en een onrustspeler. Ik ben geen fan, nee”, zegt Vink bij Goedemorgen Eredivisie. Van Nistelrooij haalde het duo Teze en Obispo opnieuw uit elkaar en daar is Vink geen voorstander van.

“Met Jordan Teze en Armando Obispo heb je een jong centraal duo. Dat zijn twee jongens die eigenlijk ingespeeld moeten raken met elkaar”, vervolgt Vink. “Als je dan Teze naar rechtsback verplaatst, denk je met Ramalho ervaring te brengen. Maar ik heb in deze wedstrijd weer gezien dat het gewoon best wel onrustig wordt. Teze zit niet lekker in de wedstrijd, Ramalho niet. En Obispo maakt ook weer fouten, die was toch weer een stukje minder. Al met al vind ik dat die achterhoede geen sterke indruk maakt door het wisselen.”

Vink kijkt ook kritisch naar de keuze van Ruud van Nistelrooij om Guus Til direct na zijn aansluitingstreffer te wisselen. “Ik vond dat best wel gek. Ze zaten op dat moment goed in de wedstrijd. Ik verwachtte eerder de 2-2, en toen haalde hij Til eruit. Ik dacht meteen: laat hem nu dan staan, want misschien maakt hij nog wel gelijk. Wacht dan nog even tien minuten om te zien of ze doordrukken. Na de wissel kwam er toch weer andere energie. Dat vond ik jammer.”


Vorig artikelDe Telegraaf wijst toch naar Kees Ploegsma junior, Gakpo ontkent berichtgeving: ‘Ik wil niet voor Ajax spelen’
Volgend artikelPSV directie krijgt complimenten over leiderschap, PSV defensie is echter opnieuw zorgenkind

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in