Home Nieuws Harde woorden van PSV iconen voor Bruma, die ‘moet’ vertrekken: ‘Het is...

Harde woorden van PSV iconen voor Bruma, die ‘moet’ vertrekken: ‘Het is niet Bruma maar drama’

2018
0

Willy en René van de Kerkhof hebben weinig vleiende woorden over voor buitenspeler Armindo Bruma.

De beide PSV iconen blijken helemaal klaar te zijn met de Portugees en gebruiken harde woorden. Ze gaan dan ook uit van het vertrek van de aanvaller maar weten tegelijkertijd dat dit nog weleens een lastige transfer kan gaan worden. Welke club wenst er immers miljoenen euro’s te besteden aan een forse transfersom voor de snelle aanvaller.

De beide PSV-iconen vrezen het vertrek van topspelers als Sangaré en Gakpo maar gaan uit van het positieve. René vreest inmiddels dat één speler juist toch in Eindhoven zal blijven. “Het is niet Bruma, het is drama!”

Het zijn weinig vleiende woorden van de broers als het over Bruma gaat, die dan ook totaal niet te spreken zijn over de kwaliteiten van Bruma. In 2019 kwam Bruma voor twaalf miljoen euro over van RB Leipzig maar wist zelden te imponeren. “Hij zal nu toch wel eens weggaan?”, vraagt René zich af in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. “Ik hoop dat Schmidt hem meeneemt”, doelt René op de transfer van Schmidt naar Benfica.

Hoe dan ook, wat Willy en René betreft moet Bruma in ieder geval weg bij PSV. “We hebben gezegd dat het een drama is wat er in Tilburg gebeurde, maar Bruma is ook een drama. Het is niet Bruma, maar Drama. Klaar.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here