Home Nieuws Hans Kraay waarschuwt Marcel Brands: ‘Liverpool meldt zich in januari voor Cody...

Hans Kraay waarschuwt Marcel Brands: ‘Liverpool meldt zich in januari voor Cody Gakpo’

3498
0

Cody Gakpo staat pal voor zijn eerste WK deelname en dus is de aanvaller nog één Eredivisieduel verwijdert van het WK in Qatar.

PSV – AZ wordt voor Cody Gakpo de laatste wedstrijd die hij voor PSV in het kalenderjaar 2022 zal gaan spelen. Of het ook zijn laatste wedstrijd voor PSV zal zijn valt nog te bezien want PSV is niet voornemens de aanvaller in december of januari te laten vertrekken. Toch zijn er transfergeruchten. Niet alleen rond clubs als Manchester United, Leeds United, Arsenal of Southampton maar ook vanuit Liverpool volgt men de verrichtingen rond Gakpo op de voet.

Althans, dat weet Hans Kraaij te melden. Zo waarschuwt Hans Kraaij Marcel Brands voor een aanstaand serieus bod van Liverpool op Cody Gakpo. Bij ESPN zegt Kraaij tegen Marcel Brands dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat Liverpool met meer dan gemiddelde interesse de verrichtingen en ontwikkelingen rond Gakpo weet te volgen. De bron van Kraaij luistert naar de naam van Pepijn Lijnders. Lijnders is assistent coach van Jurgen Klopp bij Liverpool en daar zou Gakpo inmiddels transfertarget nummer één zijn geworden.

Brands gaf aan niet op de hoogte te zijn van het nieuws wat Kraaij vol overtuiging bracht. Wel zei Brands dat PSV Gakpo niet perse hoeft te verkopen in de winterstop maar dat het de cijfers dan wel sneller op orde zou hebben. De algemeen directeur van PSV wist ook nog te melden dat Liverpool de inkomende transfers altijd bijzonder goed weet voor te bereiden.


Vorig artikelAnalisten wijzen naar voorbeeldfunctie maar van Nistelrooij zegt weinig verkeerd: ‘Een lekker opstootje’
Volgend artikelReactie uit Sevilla na loting tegen PSV: ‘Als Philips Stadion klinkt, staan de haren overeind’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in