Home Nieuws Hans Kraaij wijst PSV op Japanse verdediger Ko Itakura

Hans Kraaij wijst PSV op Japanse verdediger Ko Itakura

1171
0

Japan is één van de vele verassingen van het WK in Qatar.

Het WK voor het Aziatische land lijkt tot op heden op één grote successtory te zijn en met Kroatië als volgende tegenstander hoeft dat sprookje op voorhand niet perse te eindigen.

De Aziaten wisten eerste te worden in een poule met Spanje en Duitsland en laten geregeld goed en aanvallend maar ook gedurfd voetbal zien. En dus gaat het in de media over de prestaties van de Japanners, zo ook bij ESPN. Bij het ESPN-programma WK-Praat wordt het voormalig Eredivisie-speler Ko Itakura uitgelicht.

Met name Ko Itakura wordt uitgelicht bij WK-praat. Hans Kraay jr vindt het bijzonder dat de topclubs in Nederland de Japanner niet hebben overgenomen van FC Groningen. Kraaij wijst meteen naar PSV, waar de verdediging nog wel een versterking had kunnen gebruiken is Kraaij van mening. De analist legt het uit. “Met terugwerkende kracht is dat een hele goede verdediger. Aan de bal is hij ook niet heel slecht. Hij is voor vijf miljoen naar Borussia Mönchengladbach gegaan. Daar doet hij het ook weer heel goed. Had een top drie- of top vierclub in Nederland die niet kunnen oppikken”, aldus de analist van ESPN.

Kraaij wijst vooral naar PSV want de analist denkt dat het een gemiste kans is. “Hij is goed in de lucht, heeft een normale snelheid en doet geen gekke dingen aan de bal. Had die bij PSV misstaan?” Kraaij krijgt bijval van zijn collega’s. “Ik denk het niet”, antwoordde Hedwiges Maduro op de vraag van Kraaij.


Vorig artikelXavi Simons geniet na van WK droom
Volgend artikelPSV begonnen aan voorbereiding op tweede seizoenshelft, Boscagli nagenoeg fit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in