Home Nieuws Hans Kraaij wijst naar Roger Schmidt: ‘Laat hem maar horen, we gaan...

Hans Kraaij wijst naar Roger Schmidt: ‘Laat hem maar horen, we gaan volle bak voor die titel’

3383
0

De stand op de ranglijst is flink gewijzigd na de nederlaag van Ajax in Deventer en dus wijzen de media naar PSV en Roger Schmidt.

Zo ook Hans Kraay senior. Kraaij vindt dat PSV vol voor de landstitel moet gaan en dit ook moet uitspreken. Schmidt predikt voornamelijk voorzichtigheid over het verdere verloop van de race om de landstitel. Kraaij verwacht dat Ajax toch aan het langste eind gaat trekken, ondanks de misstap tegen Go Ahead Eagles. Die verwachting spreekt Hans Kraay jr. uit in het Algemeen Dagblad.

Het verschil met PSV is teruggelopen tot twee punten. Feyenoord staat zes punten achter. “Het zou best kunnen dat Ajax nog zes punten laat liggen, maar Feyenoord zelf zal in de laatste tien wedstrijden toch geen dertig punten pakken?”, aldus Kraay. “Dan gaat het dus tussen PSV en Ajax. PSV wint de wedstrijden tegen de kleintjes, waar Ajax te vaak morst. Maar mijn gevoel zegt dat Ajax landskampioen zal worden”, vervolgt de ESPN journalist.

“Ik vind wel dat trainer Roger Schmidt in Eindhoven nu moet zeggen: we staan twee punten achter, we gaan nu volle bak voor die landstitel. Laat hem maar horen, neem de spelers en het publiek maar mee”, zegt Kraaij over PSV en de verwachting van de fans. In gesprek met de Telegraaf zegt Roger Schmidt op zijn beurt: ‘Ik geloof in mijn team dus op een vraag over onze kampioenskansen hoef ik geen antwoord te geven’, zegt Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here