Home Nieuws Hans Kraaij wijst naar AZ | ‘PSV hoeft helemaal niet te komen...

Hans Kraaij wijst naar AZ | ‘PSV hoeft helemaal niet te komen met 18 miljoen euro’

12098
0

De heren directieleden van AZ doen er deze winter, net als andere transferwindows, alles aan de selectie in tact te houden.

De club uit Alkmaar wenst niet te verkopen aan PSV. Met die boodschap komt Hans Kraaij. AZ kreeg recent te maken me belangstelling vanuit Eindhoven voor Max Huiberts maar ook Huiberts zag van een PSV aanbod af. Naar nu blijkt hoeft PSV ook voor spelers niet in Alkmaar aan te kloppen. Ook niet nu er miljoenen euro’s zijn ontvangen na de verkoop van Madueke en Gakpo.

‘Nu Madueke verkocht is, daar zal Van Nistelrooij wel iets van mogen uitgeven”, begint Kraay bij ESPN over de situatie van PSV. “Dan hoor je al heel snel en heel vaak de naam van Jesper Karlsson van AZ. Hij heeft fantastische statistieken qua doelpunten en assists. Is ook een rechtsbenige linkerspits, die voor PSV ook écht van meerwaarde zou zijn, maar vergeet het maar”, wijst Kraaij naar Alkmaar en de intentie spelers te verkopen aan PSV.

“Ik heb Robert Eenhoorn lang gesproken tussen kerst en oud en nieuw en hem gevraagd naar wat het gevaar voor AZ is als Gakpo, die toen nog niet verkocht was, verkocht zou worden”, gaat Kraay verder. “Of hij dan bang is dat PSV met 17 of 18 miljoen voor hem komt. Hij gaf meteen aan dat PSV helemaal niet hoeft te komen met 17 of 18 miljoen.”

“Daarvoor gaat hij helemaal niet weg. Eenhoorn gaf aan dat ze een eigen vermogen hebben van 60 miljoen. Dus dat gaat gewoonweg niet gebeuren. PSV zal dus echt van goede huizen moeten komen, met een enorm hoog bod, om überhaupt kans te maken. En dan nog denk ik dat AZ ‘nee’ zegt. Voor 17 of 18 miljoen hoeft PSV gewoon niet te bellen”, aldus Kraay.


Vorig artikelMarcel Brands: ‘Chelsea deed ons een niet te weigeren voorstel’
Volgend artikelVan Nistelrooij begrijpt reactie PSV fans na wissel Simons: ‘Ik wilde meer snelheid in de ploeg brengen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in