Home Nieuws Hans Kraaij verwijt Mark van Bommel ‘schade aan transfersom Lozano’

Hans Kraaij verwijt Mark van Bommel ‘schade aan transfersom Lozano’

30
0

Mocht PSV Hirving Lozano deze zomer verkopen zal dat voor een lagere transfersom zijn dan afhankelijk gedacht.

Dat is de mening van Hans Kraaij junior. Kraaij ziet de hoogte van de vergoeding voor Lozano zakken door de impasse waarin speler en trainer verkeren.

Kraaij denkt er dus zo het zijne van maar verwacht in ieder geval dat Lozano minder waard is geworden. “Van Bommel heeft Lozano natuurlijk écht laten voelen dat-ie hem zat is of was”, aldus Kraay. “Hij zal nu dan wel voor 35 miljoen euro verkocht worden. Daar heeft Van Bommel natuurlijk wel wat schade aangericht: aan de transfersom.”

“Maar wat als-ie niet weg komt? Dan zul je toch weer met Lozano moeten gaan zitten. Nee, het is niet verstandig… Lozano gaat het nooit meer voor Van Bommel doen. Maar wél voor zichzelf, wél voor PSV. Hij gaat weer afjagen en hij gaat weer 17 goals maken.”

Lozano wordt door Italiaanse media nadrukkelijk gelinkt aan SSC Napoli. De Italiaanse topclub zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Lozano en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Gesproken wordt over een transfersom van 42 miljoen euro maar definitief groen licht lijkt er maar niet te komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here