Home Nieuws Hans Kraaij over ‘groot nieuws’: ‘Roger Schmidt blijft langer bij PSV’

Hans Kraaij over ‘groot nieuws’: ‘Roger Schmidt blijft langer bij PSV’

8223
0

Het verlengen van het contract van Mario Götze maakte ook onder het vaderlandse journaille veel los deze week.

Voor de analisten van ESPN was het voldoende voer om verder te speculeren over de toekomst van Roger Schmidt. Toon Gerbrands gaf vorige week aan dat er nog niet met Roger Schmidt gesproken was om over zijn aflopende contract om de tafel te gaan zitten. Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg dus met enige voorzichtigheid valt er gerust te concluderen dat PSV graag verder wil met de innovatieve Duitser. Schmidt heeft het weleens aan de stok met een scheidsrechter, moppert weleens op de VAR of KNVB en is ook weleens nors tegenover journalisten maar verder weet Schmidt de club goed uit te dragen.


Zestien punten achterstand op de landskampioen is geen best reclamespotje voor een trainer maar de progressie is duidelijk zichtbaar en de selectie is erg fit en hongerig naar successen. Kortom, een langere toekomst van Schmidt is gewenst. Voor de heren analisten van ESPN was het deze week gespreksstof want Hans Kraaij koppelt de contractverlenging van Mario Götze meteen aan een langer verblijf van de Duitse trainer in Eindhoven.

‘Je hebt groot nieuws’, begint Kraaij tegen presentator Milan van Dongen. Kraaij is stellig en zegt dat de handtekening van Götze onder zijn nieuwe contract alles zegt over de toekomst van Roger Schmidt in Eindhoven. Kraaij luisterde aandachtig naar de woorden van Mario Götze, die zich inderdaad geregeld uit spreekt over het feit dat de aanwezigheid van de staf en trainers hem het juiste gevoel geven en dus is Kraaij stellig tegenover collega van Dongen: ‘Je hebt groot nieuws. Roger Schmidt blijft bij PSV’, aldus een zekere Hans Kraaij over de toekomst van Schmidt in Eindhovem.