Home Nieuws Hans Kraaij richt pijlen op Mo Ihattaren: ‘Ik hoop dat er één...

Hans Kraaij richt pijlen op Mo Ihattaren: ‘Ik hoop dat er één iemand is die grip op hem heeft’

719
0

Hans Kraay jr. hoopt nog altijd dat Mohamed Ihattaren weer dat gaat doen waar hij zo goed in is.

De ESPN-analist uit op Tweede Kerstdag zijn zorgen om Ihattaren en vertelt hoe hij de story rond Ihattaren ziet. “Toen hij zestien was, zag ik hem spelen op De Herdgang”, begint Kraay. “Een blind paard kon zien hoe ongelooflijk veel talent deze jongen had en nog steeds heeft. Geweldig linkerbeen, geweldige techniek, geweldige flair”

Kraaij wijst ook naar het overlijden van de vader van de jonge middenvelder. “PSV was klaar met Ihattaren, Ihattaren was klaar met PSV”, aldus Kraay. Juventus pikte hem voor twee miljoen euro op in Eindhoven en stuurde de linkspoot door naar Sampdoria, maar ook dat werd geen succes. Ihattaren is van de radar verdwenen, al is bekend dat hij in Nederland verblijft.

Kraay: “Hij schijnt nu met een personal trainer te werken. Of hij hard, zacht of vaak traint, niemand weet het. Ik hoop alleen dat er één iemand is die grip op hem heeft en tegen hem zegt: Mo, je hebt zó veel talent, je gaat je nu eens een keer hélemaal kapot werken en je gaat er nog alles uithalen wat er bij jou in zit. Ik hoop het.”

https://twitter.com/espnnl/status/1475043710551404548?s=21


Facebook Comments Box