Home Nieuws Hans Kraaij kritisch op Mark van Bommel inzake wisselen Pereiro

Hans Kraaij kritisch op Mark van Bommel inzake wisselen Pereiro

31
0

Hans Kraaij begrijpt weinig van het wisselbeleid van Mark van Bommel als het om Gastón Pereiro gaat. De Uruguayaanse middenvelder zou kwaad moeten worden op van Bommel, vindt Kraaij.

Kraaij begint zijn kritiek over het Champions League-duel met Internazionale, waar Pereiro in blessuretijd moest invallen. “Van Bommel heeft gezegd dat hij er voor zou zorgen dat die slaapmomentjes bij Pereiro er uit zouden gaan”, zegt Kraaij bij FOX. “Hij zei: hij is mijn nummer tien en als hij drie keer slaapt laat ik hem staan. Dat heeft hij ook gedaan denk ik.”

“Vervolgens is hij uit de ploeg gehaald na de nederlaag bij Feyenoord en heeft hij in de 95e minuut, de man die jouw nummer tien is, Uruguayaans international, laten invallen. En gisteren wisselt hij hem na een half uur.”

Kraaij hoopt dat Pereiro achter de schermen kwaad is geworden. “Of het is een superprof die zegt dat hij alles doet wat de trainer wil, maar ik mag toch hopen dat hij Van Bommel vanmorgen aan zijn stropdas over de tafel heen trekt en zegt: ik laat je voor de camera nooit vallen, maar dit pik ik niet.”


Vorig artikelIsimat- Mirin is PSV erg dankbaar
Volgend artikelVan Bommel teleurgesteld in deel fluitende fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in