Home Nieuws Hans Kraaij heeft gelijk gekregen | Brands bevestigt: ‘Dit is een recordtransfer...

Hans Kraaij heeft gelijk gekregen | Brands bevestigt: ‘Dit is een recordtransfer voor PSV’

9541
0

Cody Gakpo wordt speler van The Reds. De club uit 1892 wordt de nieuwe werkgever van PSV jeugdexponent Cody Gakpo.

PSV heeft de miljoenendeal inmiddels bevestigt via de bekende officiële kanalen. “Dit is een recordtransfer voor PSV”, aldus algemeen directeur Marcel Brands over de uitgaande transfer. De berichtengevingen zijn inmiddels wereldwijd miljoenen keren bekeken en gedeeld.

Real Madrid, Bayern München, AC Milan, Internationale, Manchester City, Arsenal, Manchester United en tal van andere clubs uit de Europese top of die tegen de Europese top aanschurken, waren in de markt voor de aanvaller die op de Herdgang zijn opleiding genoot.

Het wordt echter Liverpool FC. De Champions League finalist van vorig seizoen trok aan het langste eind in de race om de handtekening van Gakpo en zal naar alle waarschijnlijkheid ook het meest gunstige betaal- en transferpakket te bieden hebben.

Inmiddels kunnen we ook concluderen dat Hans Kraaij junior het bij het rechte eind had toen hij in oktober en november jongstleden al wist te melden dat Liverpool zich in de toen bij ESPN dat die ‘inside-informatie’ afkomstig was van Pepijn Lijnders, de assistent-trainer van Liverpool.


Vorig artikelCody Gakpo vertrekt per direct naar Liverpool, Reds troeven United af
Volgend artikelUnited was al in gesprek met PSV, blessures bij ‘sneller’ Liverpool gaven doorslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in