Home Nieuws Hans Kraaij: ‘Bosz vindt het niet leuk dat ik dit zeg, maar...

Hans Kraaij: ‘Bosz vindt het niet leuk dat ik dit zeg, maar er mankeert echt wel iets aan hem’

4127
4

Hans Kraaij junior heeft zich zondagmorgen niet heel vleiend uitgelaten over Peter Bosz.

Bij het programma Goedemorgen Eredivisie blijkt Hans Kraaij niet mee te gaan in de euforie rond de aanstelling van Peter Bosz bij PSV. Hoewel het geheel nog officieel gemaakt dient te worden, is de komst van Bosz naar PSV wel rond. Hans Kraaij waakt op zijn beurt voor al te veel euforie rond Peter Bosz bij PSV. De analist van ESPN laat zich weinig vleiend uit over de trainer uit Apeldoorn.

Kraaij is zelfs erg kritisch op Bosz, die vermoedelijk maandag wordt gepresenteerd in het Philips Stadion. Kraaij snapt dat PSV naar een trainer zocht die voor herkenbaar en aanvallend voetbal staat, maar plaatst een kanttekening bij het geheel. “Hij vindt dit niet leuk, want hij kijkt nu. Maar hij heeft bij mooie clubs gewerkt. Ajax, Dortmund, Leverkusen, Lyon. Dat zijn toch wel ploegen waar je af en toe een prijs kunt pakken, dat heeft hij niet gedaan. Er mankeert ook echt wel iets aan Peter Bosz”, vertelt Kraaij bij Goedemorgen Eredivisie.

Eerder schoof Peter Bosz aan bij ESPN en ging toen het gesprek aan met Kraaij over onder meer de restverdediging en hoe Bosz zijn verdediging laat spelen. “Toen werd hij boos, want hij vond de kritiek onzin. Maar goed, we moeten niet gaan doen alsof het hogere wiskunde is hoe hij voetbalt. En dat PSV elf nieuwe spelers moet halen”, is Kraaij voorzichtig alsmede kritisch op de voetbalvisie van Hans Kraaij.


Vorig artikelPSV meldt ‘voorzichtig’ komst van Peter Bosz en zet profiel Bosz op website – Maandag presentatie
Volgend artikelHoeveel PSV fans wisten dat het ‘klaar’ was bij de strafschop van Luciano Narsingh in Madrid?

4 REACTIES

  1. Kraai zal dit niet leuk vinden maar deze man mist wat. VERSTAND.
    Dat deze man nog komentaar mag geven op tv snap ik ESPN helemaal niet.

  2. Kraay heeft gelijk Bosz past bij PSV .Dit kost PSV spelers en ook nog veel geld .Zijn gedrag past niet meer in deze tijd . Te vel dominant gedrag . Dit kon jaren geleden misschien nog wel nu niet mee .Maar goed laat PSV voor de zovvelste maal het maar voelen .Daar bedoel ik Brands mee .Veel minder goed dan men zegt daarnaast nog zijn persoonlijkheid tegen .Nogmaals Cocu in combinatie met

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in