Home Nieuws Hans Kraaij begrijpt niets van schorsing Mauro Júnior, ESPN analist vol ongeloof

Hans Kraaij begrijpt niets van schorsing Mauro Júnior, ESPN analist vol ongeloof

3456
0

De schorsing voor Mauro Júnior maakt vele tongen los. Niet alleen op sociale media maar ook bij ESPN analist Hans Kraaij junior.

De Braziliaan kreeg maar twee wedstrijden schorsing en dat zorgt voor groot ongeloof bij Hans Kraay junior. De ESPN-verslaggever laat duidelijk merken dat hij vindt dat de vleugelverdediger van PSV héél goed weg komt. Kraaij begrijpt weinig van de beslissing van de KNVB. Wel maakte Mauro meteen na de wedstrijd zijn excuses, wat mogelijk een gunstig effect heeft gehad op de hoogte van de schorsing. Ook leek Mauro te schrikken van zijn tackle en protesteerde dan ook geen moment toen de rode kaart werd getoond.

Kraay is woensdagavond in het Gelredome voor het Eredivisie-duel tussen Vitesse en FC Twente en liet zich meteen gelden toen de schorsing van Mauro ter sprake kwam. “Hopelijk zien we niet van die ongelooflijke aanslagen zoals Mauro Júnior, want zo heb ik ze zelfs nog nooit gemaakt. Als je hier maar twee wedstrijden voor krijgt dan ga ik met terugwerkende kracht nog in beroep tegen de schorsing van 24 wedstrijden die ik als speler van NAC heb gekregen.”


Vorig artikelPakt PSV door op de transfermarkt? ‘Noodzaak wordt onderkend’ | Spurs talent Bryan Gil in beeld
Volgend artikelPSV icoon haalt ongenadig hard uit naar Bruma: ‘Miskoop van de eeuw, kan beter stoppen met voetballen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in