Home Nieuws Handelswijze Sam Lammers en zaakwaarnemer verre van chique, PSV stelt zich hard...

Handelswijze Sam Lammers en zaakwaarnemer verre van chique, PSV stelt zich hard op

4923
0

PSV is bepaald niet te spreken over de handelswijze van Sam Lammers en diens zaakwaarnemer Reza Fazeli.

Een week voor de start van de competitie hebben Lammers en Fazeli snode plannen opgezet om het mondelinge akkoord tussen PSV en Lammers over contractverlenging te breken. PSV heeft vorig seizoen ten tijde van de zware blessure van Sam Lammers een concreet voorstel uitgewerkt om Lammers langer te binden aan de club. Een chique geste vanuit de club, zoals PSV dat vaker doet bij geblesseerde spelers met potentie.

Een mondelinge overeenkomst is net zo rechtsgeldig als een schriftelijke overeenkomst, zal de insteek op de burelen van het Philips Stadion zijn. PSV is nu niet van plan om Lammers en Fazeli hun zin te geven, schrijft De Telegraaf.

In de jungle die de voetbalwereld soms is, lijken afspraken soms niets waard te zijn maar wie had dit achter Sam Lammers gezocht? Lammers en Atalanta Bergamo hopen inmiddels op een deal met PSV, waar PSV in de veronderstelling was dat er een deal met Lammers over contractverlenging overeengekomen was.

PSV en Lammers bereikten maanden geleden al overeenstemming over contractverlenging. Maar omdat de handtekeningen maar niet werden gezet, werd het niet afgerond. Nu Atalanta zich heeft gemeld en Lammers voor naar verluidt zeven miljoen euro over wil nemen, is PSV teleurgesteld geraakt in de handelswijze van Lammers en zijn zaakwaarnemer.

Atalanta heeft volgens Nederlandse en Italiaanse media zeven miljoen euro over voor Lammers, PSV denkt juist aan een dubbelcijferig bedrag. Lammers, die nog maar een contract voor één jaar heeft, heeft een vertrekwens, maar de Italiaanse club heeft bij lange na nog niet geboden wat PSV wenst te ontvangen. Er zijn meer clubs in Lammers geïnteresseerd, maar Atalanta is het meest concreet.

De benaming chique is zeker niet van toepassing wat de handelswijze van Lammers en dies zakelijk gevolg aangaat. Ten tijde van een zware blessure contractverlenging aangeboden krijgen en na een mondeling akkoord alsnog op de spreekwoordelijke trein naar Bergamo willen stappen, getuigt niet van enig fatsoen en karakter. Het is duidelijk dat PSV aan zet is en spoedig een standpunt zal moeten innemen in de vorm van het vaststellen van een behoorlijke transfersom of Lammers aan zijn contract houden en met een volwaardige spits het seizoen aanvangen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here