Home Nieuws Halsstarrig FC Twente doet tegenbod, houding Twente vraagt om doorschakelen PSV

Halsstarrig FC Twente doet tegenbod, houding Twente vraagt om doorschakelen PSV

3704
0

FC Twente gaat voor goud in de transfersom en transfer van Joel Drommel naar PSV.

De club uit Enschede denkt daadwerkelijk een bedrag van boven de 5 miljoen euro voor Joel Drommel te kunnen gaan incasseren. De jonge Twente doelman met potentie gaat zeker een grootse toekomst tegemoet maar heeft ondertussen nog weinig tot geen internationale ervaring achter zijn naam staan dus iedere som boven de 4 miljoen is danig uit verhouding.


Een bedrag van meer dan 4 miljoen euro voor een kort lopend jaarcontract is daarom totaal uit de verhouding. Toch blijft men in Enschede halsstarrig en vraagt deze houding om doorschakelen vanuit Eindhoven. PSV moet door en heeft nog een klus te klaren met Yvon Mvogo. Er zal snel duidelijkheid moeten komen rond de situatie van Mvogo in Eindhoven en in Leipzig. Nog langer wachten op een ja vanuit Enschede kan funest zijn.

In Enschede is men weer verbolgen over de berichtgevingen in de media en wordt er als volgt gereageerd. “Maar ik heb ook al gelezen dat het nog slechts om details gaat”, zegt Streuer tegen het regionale media als Tubantia. “Het verschil tussen vraag en aanbod is nog altijd groot.”

De contracten van Drommel bij Twente bevatten een clausule waarin zou staan dat Drommel een deel van de transfersom zou gaan opstrijken. Streuer wil daar niets over kwijt. “Omdat ik het niet netjes vind dingen uit contracten openbaar te maken”, aldus de technisch directeur over de situatie rond Drommel.

Clubs als Red Bull Salzburg en Leipzig zijn inmiddels afgehaakt in de race om de handtekening van Drommel en een enkele Premier League club heeft slecht geinformeerd. Later meer.