Home Nieuws Hakim Ziyech al dan niet naar PSV? Verwijzingen naar Götze en Guardado...

Hakim Ziyech al dan niet naar PSV? Verwijzingen naar Götze en Guardado | ‘Zou vooral niets uitsluiten’

28932
2

De berichtgevingen over een op handen zijnde overeenkomst tussen PSV en Peter Bosz zijn al enkele dagen heet nieuws te noemen. Club en trainer lijken inderdaad op een overeenkomst af te stevenen.

Daar vindt voetbalminnend Nederland natuurlijk iets van. De PSV fan staat duidelijk open voor Peter Bosz, blijkt uit de vele reacties. De gemiddelde Feyenoord fan haalt zijn schouders er lichtelijk over op maar dat geldt bepaald niet voor de gemiddelde Ajax fan.Kort gezegd: Amsterdam baalt van de ontwikkelingen en de geruchten. Er bestaat zelfs huiver dat de in Amsterdamse kringen populaire Peter Bosz zijn volgeling en vertrouweling Hakim Ziyech naar PSV laat transfereren.

In Amsterdam gruwelt men van die gedachten maar het zou zomaar eens realiteit kunnen worden. Niets kan worden uitgesloten in het voetbal en al helemaal niet rond Hakim Ziyech, die meer te boek staat als brooddvoetballer dan als clubspeler. En dat is overigens zijn goed recht te noemen. De carriere van de in Londen wonende Hakim Ziyech is enigszins in het slop geraakt. Chelsea is een grote bron van onrust en een transfer naar PSV, al dan niet op huurbasis, zou zijn carriere weer van en impuls kunnen voorzien.

“Absolute nachtmerrie: Bosz neemt Ziyech mee naar PSV”, Tweette een fan van Ajax. AD journalist en PSV watcher Maarten Wijffels vindt daar op zijn beurt wel iets van. “Zou vooral niets uitsluiten”, reageert de PSV-watcher van het Algemeen Dagblad op de Tweet. Een transfer van Ziyech naar PSV lijkt op voorhand onwaarschijnlijk. Toch kan er in de voetballerij altijd een ‘maar’ geplaatst worden.

“Maar Götze zou ook nooit in de Eredivisie spelen. Of Guardado.. Je weet nooit wat een persoonlijke relatie doet. Het wordt sowieso een zomer waarin de top-4 zich gaat roeren op de markt, want twee vaste CL-plekken en niemand wil die boot missen”, besluit Wijffels zijn berichtgevingen over Hakim Ziyech en een toekomst bij PSV.


Vorig artikelPSV oefent tegen Nottingham Forest en FC Eindhoven, duizenden wachtenden voor seizoenkaarten
Volgend artikelFranse journalist: Transfer Ibrahim Sangaré naar PSG gaat niet door

2 REACTIES

  1. Helaas is het de kreet van Feyenoord, maar voor PSV geldt nu: geen woorden maar DADEN.
    Niet alleen maar net noemen maar daadwerkelijk actie. Zo gaan anderen weer aan de haal met spelers waar het oog op is gevallen. En ook minder namen noemenaar toeslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in