Home Nieuws Haalt Kenneth Perez terecht hard uit naar Peter Bosz? Perez neemt zorgen...

Haalt Kenneth Perez terecht hard uit naar Peter Bosz? Perez neemt zorgen PSV-fans weg

6540
0

Kenneth Perez kan zich totaal niet vinden in de woorden van Peter Bosz na afloop van NEC – PSV. De Deense analist veegt als het ware de vloer aan met de uitspraken van Bosz na NEC – PSV.

De stoom kwam Bosz duidelijk uit de oren en de verliezende trainer leek zelfs op zijn tong te bijten. Het was wel duidelijk hoe het met de gemoedstoestand van Bosz na afloop van NEC – PSV gesteld was. Al tijdens de wedstrijd stond de blik van Bosz op onweer en daartoe had de coach ook wel gelijk maar toch slechts deels. Want het was na de openingsfase helemaal niet zo slecht als door de trainer na afloop werd verondersteld.

Na de 0-1 voetbalde PSV frank en vrij en kon het zelfs uitlopen naar 0-2 en 0-3. Dest kwam verkeerd uit met zijn stappen, Luuk de Jong kreeg zijn hoofd een aantal keer niet goed tegen de bal en Lozano liet niet na wat hij al weken zo niet maanden niet weet na te laten en dat is vuren en schieten uit alle hoeken en standen ten einde zijn doelpuntendroogte te beëindigen. De aanvallende impulsen van Dest leken in niets op arrogantie of hautain gedrag maar aanvalsdrang van de bovenste plank. Slecht een enkele keer leek de ploeg van Bosz even minder fel in de duel te zijn dan NEC maar over het algemeen viel het wel mee met de houding van het elftal, dat na afloop zo gekraakt werd door de boze Bosz.

Kenneth Perez nam de woorden van Bosz totaal niet serieus en wees naar eerdere uitspraken dit seizoen. Tot ongenoegen van Perez liet Bosz geen spaan heel van zijn manschappen. ‘Peter Bosz speelde toneel, dat spelletje ken je toch van hem?’, begon Perez, die het totaal oneens was met de trainer.

‘Ik vond het bij vlagen hautain, bijna arrogant’, liet Bosz weten voor de camera’s van ESPN. Perez lachte toen hem gevraagd werd naar de uitspraken van de trainer. ‘Had je anders verwacht? Je kent dit spelletje van hem toch? Hoezo was PSV arrogant, waar dan? Toen PSV in het begin van het seizoen hartstikke goed speelde, vond hij ook alles slecht en dramatisch. Het is het spel van de trainer, die zijn ploeg wil prikkelen. Dit is gewoon een trotse trainer, geïrriteerd omdat hij de kans op een ongeslagen kampioenschap heeft verspeeld. Heel ergerlijk voor hem’, aldus een op zijn beurt weer kritische Perez.

Perez had ook nog een boodschap voor de PSV-fans. Want volgens Perez is er geen enkele reden tot zorg nu de voorsprong mogelijk teruggebracht gaat worden tot zeven punten. Op sociale media uiten honderden PSV-fans zorgen over de resterende wedstrijden in combinatie met de voorsprong. ‘Het is makkelijke taal, vooral ook omdat je niets van dat gedrag hebt bespeurd bij PSV. Hij zegt dat het niet gaat om het meelopen van aanvallers met hun directe tegenstanders. Daar gaat het wél om. Die arrogantie die hij benoemt, heb ik totaal niet gezien.’

‘Het is toneel’, was Perez hard voor Bosz. ‘Spelers moeten dat dan ook voelen, maar ik sprak net met een speler van PSV en die herkende zich hier helemaal niet in. Ze hadden gewoon niet de juiste oplossingen. Daar gaat het om. Maar hautain? Verre van’, aldus de Deense analist, die PSV dus geenszins zwak voor de dag vond komen maar slechts constateerde dat sommige ballen nu eenmaal niet goed vielen, naast enkele slordigheden. Perez wees met name naar de bereidheid van het elftal terug te verdedigen, elkaars man over te nemen en de vele arbeid die in de wedstrijd gelegd werd.


Vorig artikelAls Bas Nijhuis de kans krijgt de hoofdrol te pakken…’Niet verwacht van Nijhuis’
Volgend artikelPOLL | De oorzaak van de eerste nederlaag van het seizoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in