Home Nieuws Haaland blij met transfer maar wijst meteen naar Malen: ‘Hij moet mij...

Haaland blij met transfer maar wijst meteen naar Malen: ‘Hij moet mij assists geven’

1719
0

De selectie van Borussia Dortmund heette Donyell Malen afgelopen zondag van harte welkom in Zwitserland.

Ook de spelers van Dortmund hebben weken achtereen de geruchten over de komst van Malen moeten aanhoren en zondag konden ze de nieuwe Dortmund spits dan eindelijk ook persoonlijk ontvangen.


Ook spits Erik Haaland is blij met de komst van de PSV’er. Haaland verwacht veel van Malen en is goed op de hoogte van de kwaliteiten van de spits. Haaland verwacht dan wel dat hij goed bediend gaat worden.

‘Ik heb tegen Donyell gezegd dat hij me veel assists moet geven, anders word ik boos op hem’, zei Haaland lachend tegenover Duitse media. ‘Ik hoop dat we samen voorin gaan spelen. Hij is hier om het verschil te maken. Donyell moet zorgen voor een positieve energie en hij zal vanaf de eerste minuut moeten leveren, want Dortmund is een grote club.’