Home Nieuws Haagse bluf voorafgaand aan ADO – PSV

Haagse bluf voorafgaand aan ADO – PSV

21
0

Het is gebaseerd op niets en ook gebruikelijk voorafgaand aan grote wedstrijden van ADO Den Haag. Is het arrogantie of onzekerheid? Het heeft wel wat weg van beide. De achterban van ADO Den Haag was enkele weken geleden nogal bezorgd over de aanstaande confrontatie tegen PSV, hoe anders is dat pal voor de wedstrijd.

De spelersgroep praat zich duidelijk moed in en gelijk hebben ze. ,,PSV is ook nog zoekende,” stelt Schaken. ,,Dat heeft veel kwaliteit ingeleverd en moet dus nog een hecht team vormen. Kunnen we ze beter nu hebben dan over een paar maanden, want dan word je zoekgetikt.” Schaken lijkt te vergeten dat zijn ploeggenoten en hij zelf bepaald niet overlopen van kwaliteit en zelf ook behoorlijk zoekende zijn. PSV is in de Arena vorige week verder gegaan waar het vorig seizoen is opgehouden, namelijk wedstrijden neutraal maken, de tegenstander het idee geven kans te maken en op het juiste moment toeslaan.

De onbekende Alberg zoekt ook naar zwakke plekken bij PSV. ,,En nu hebben ze de looplijnen misschien nog niet helemaal door. PSV heeft natuurlijk een geweldige ploeg, die wij als collectief moeten aanpakken. In de omschakeling liggen kansen. Maher en Pröpper zijn geweldige voetballers, maar laten ook wel eens hun mannetje lopen. Daar moeten we van profiteren. En tegelijk waken voor hun counters.”
Fraser is wat realistischer en wil daarom een compact ADO zien. ,,Als ze te dichtbij komen, zijn ze met Luuk de Jong levensgevaarlijk. Staan wij te ver naar voren, dan ligt er veel ruimte voor Narsingh. Dus moeten we proberen PSV te dwingen om de lange bal te spelen.” Voor Schaken wordt het een weerzien met tegenstander Simon Poulsen, die overgekomen is van AZ. ,,Ik heb het hem meermalen moeilijk gemaakt. Hij staat hoog op z’n poten, dat ligt me wel. Liever een langere verdediger bij wie ik eerder weg ben dan iemand als Jetro Willems. Je weet nooit hoe het loopt, maar ik heb er een goed gevoel over”, bluft de zwakke rechtsbuiten van ADO.

Kijk voor meer nieuws en informatie over Ado Den Haag op www.adodenhaagnieuws.nl


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here