Home Nieuws Guus Hiddink nog altijd PSV’er: ‘Ik word in de Arena als PSV’er...

Guus Hiddink nog altijd PSV’er: ‘Ik word in de Arena als PSV’er beschouwd, terecht’

2586
0

Guus Hiddink is zondagmorgen te gast bij ESPN in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

De huidige bondscoach vertelde over zijn werk als bondscoach van Curacao maar haalde ook herinneringen op aan zijn periode bij PSV. Zo is Hiddink nog regelmatig in de Arena bij de wedstrijden van PSV tegen Ajax en daar in Amsterdam wordt Hiddink nog altijd als PSV’er gezien.


‘Ik word in de Arena als PSV’er beschouwd, en terecht’, zegt hij over de onderlinge wedstrijden tussen PSV en Ajax. Hiddink heeft ook zijn oordeel over het huidige PSV en geeft aan dat Schmidt goed werk verricht. ‘Schmidt is pas een half jaar bezig maar het moet er nog wel een beetje uitkomen met zijn wisselbeleid’, aldus Hiddink over de keuzes van Schmidt.

Hiddink geeft aan PSV nauwlettend te volgen. ‘Ik heb tijd om de wedstrijden te zien of later terug te kijken. Ik kijk Volendam – PSV en PSV – RKC terug en zie dat er nog wel één en ander moet gebeuren. Het moet wel beter’, aldus Guus Hiddink over het huidige PSV.

De huidige bondscoach verwacht dat PSV in Rotterdam moet en gaat reageren op een getergd Feyenoord. ‘PSV zal mee moeten in de duels tegen Feyenoord’, aldus Guus Hiddink over het duel in de Kuip.


Facebook Comments Box