Home Nieuws Guus Hiddink kan glimlach niet onderdrukken na vraag over situatie bij Ajax:...

Guus Hiddink kan glimlach niet onderdrukken na vraag over situatie bij Ajax: ‘PSV en Feyenoord fans steunen hun club’

2230
0

Guus Hiddink was afgelopen zondag te gast in het Philips Stadion bij de oefenwedstrijd tussen PSV en Nottingham Forest.

De Achterhoeker kijkt uit naar de start van het seizoen en is benieuwd naar het PSV onder Peter Bosz. Hiddink heeft Bosz hoog zitten en verwacht wel wat van PSV dit seizoen. Hiddink vertelde in gesprek met ESPN dat de club en het elftal vooruit moeten kijken na het vertrek van Xavi Simons naar Red Bull Leipzig.

Hiddink haalde het vertrek van Ruud Gullit bij PSV in 1987 aan. Als sterkhouder en sterspeler vertrok Gullit naar AC Milan, waarna PSV tal van transfers wist te realiseren, nieuwe spelers opstonden en een jaar later de Europa Cup 1 werd veroverd.

De oud-toptrainer denkt wel dat Feyenoord dit seizoen de grote favoriet is voor de landstitel. Hiddink had niet verwacht dat Feyenoord de afgelopen jaren zoveel stappen had kunnen zetten en ziet dat PSV plotsklaps in de achtervolging moet om de Rotterdammers te kunnen gaan verslaan dit seizoen. Hiddink is dan ook benieuwd hoe PSV zich gaat presenteren in de Kuip aanstaande vrijdag.

De Varssevelder denkt niet dat Ajax een grote rol van betekenis gaat spelen dit seizoen. Hiddink wordt ook gevraagd naar de situatie bij Ajax en blijkt dan een glimlach niet te kunnen onderdrukken. Eerder deze zomer sneerde Hiddink al een keer op geheel eigenwijze en humoristische manier naar de club uit Amsterdam, door een vergelijking te maken over het supporten van een club en hoe PSV en Feyenoord fans dit beleven en ervaren.

Tekst gaat door onder Tweet

Hiddink bleek minder vleiend over de Amsterdamse club en de beleving van de fans te zijn. In gesprek met ESPN zei Hiddink dat Bij PSV en Feyenoord de supporters naar het stadion gaan om hun club te supporten en steunen maar bij Ajax gaan de fans juist naar het stadion om te controleren of er goed wordt gevoetbald.


Vorig artikelKenneth Perez prijst PSV inzake aanpak en afhandeling transfer Xavi Simons: ‘Knap gedaan’
Volgend artikelDe link met Real Madrid | PSV werkt aan nieuw contract toptalent Isaac Babadi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in