Home Nieuws Guus Hiddink geeft de PSV-burger moed en duwt Xavi Simons naar de...

Guus Hiddink geeft de PSV-burger moed en duwt Xavi Simons naar de vergetelheid

11016
0

Een montere en energiek ogen Guus Hiddink was zondag te gast in het Philips Stadion bij de openingswedstrijd van het seizoen tegen Nottingham Forest.

Guus Hiddink volgt de ontwikkelingen rond PSV op de voet en zag de eerste wedstrijd tegen Sint Truiden als nietszeggend incident. PSV won daarna de vier opvolgende oefenwedstrijden en komt duidelijk in vorm voor de komende belangrijke weken. Hiddink is enthousiast over het PSV van Peter Bosz en ziet fris en leuk voetbal naar voren komen.

Hiddink sprak enkele maanden geleden al uit dat PSV geenszins teleurstellende seizoenen achter zich heeft. De opvolgende bekerwinst nadat de club in 2022 de bekerfinale ook al won zorgde bij Hiddink voor tevredenheid, al gaf de Achterhoeker wel aan dat PSV zich moet gaan kwalificeren voor de Champions League. De club hoort deelnemer van aan de groepsfase van de Champions League te zijn, is Hiddink van mening.

De achterhoeker krijgt voor de wedstrijd tegen Nottingham Forest de vraag vanuit ESPN of PSV een flinke veer heeft gelaten na het vertrek van Xavi Simons naar Red Bull Leipzig. Hiddink vindt wel iets van het plotselinge vertrek van Simons maar wil geenszins weten van een grote teleurstelling voor de club.

Als voorbeeld haalt de Varssevelder het vertrek van Ruud Gullit in 1987 aan. Volgens Hiddink ontstond er na het vertrek van Ruud Gullit naar AC Milan juist geen leegte maar een nieuwe dynamiek, stelde Hiddink in gesprek met ESPN vast. Kortom, Guus Hiddink ziet het op punt van beginnen staande nieuwe seizoen met Peter Bosz als hoofdcoach helemaal zitten. Hiddink geeft de PSV burger moed en duwt Xavi Simons naar de vergetelheid.


Vorig artikelMexicaanse journalist: PSV meldt zich officieel voor Gilberto Sepúlveda
Volgend artikelTopfitte Joey Veerman verwacht veel van PSV en wijst naar Peter Bosz: ‘Nog nooit zo fit geweest’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in