Home Nieuws Guus Hiddink: Alle vertrouwen in bekerzege PSV

Guus Hiddink: Alle vertrouwen in bekerzege PSV

691
0

De eliminatie in de Conference League weerhoudt Guus Hiddink er niet van zijn vertrouwen uit het spreken in een overwinning tegen Ajax.

PSV dient de uitschakeling in de Conference League te verwerken en snel door te schakelen naar de bekerfinale. Guus Hiddink heeft er alle vertrouwen in. Tegenover de Telegraaf zegt de Varssevelder: “Het zou wel mooi zijn als ze een prijs pakken. Er is dit seizoen veel kritiek geweest, maar ze hebben toch lang op drie fronten meegestreden. In de eerste helft tegen FC Twente hebben ze het te makkelijk weggegeven, maar daarvan is de ploeg wel goed teruggekomen”, vindt Guus Hiddink over de afgelopen maanden.

Dan zijn er nog de wedstrijdstatistieken die beweren dat PSV flink in het nadeel is tegen de ploeg die wel een rustige week heeft gehad. Hiddink wijst het toch enigszins van de hand. Vermoeidheid na de wedstrijd van donderdag mag geen rol spelen, zegt Hiddink.

Hij vindt dat Ajax geen voordeel heeft van het feit dat zij vorige week zaterdag hun laatste wedstrijd speelden. “PSV moet dat aankunnen. Zo aan het einde van het seizoen moet je niet te veel meer calculeren en gewoon je beste spelers opstellen. De beker is gewoon een hele mooie prijs en zeker met een finale als die we nu hebben”, is Guus Hiddink van mening.


Facebook Comments Box