Home Nieuws Guus Hiddink adviseert PSV én Ihattaren: ‘Even rustig worden en dan een...

Guus Hiddink adviseert PSV én Ihattaren: ‘Even rustig worden en dan een herstart bij PSV’

885
0

Guus Hiddink is teleurgesteld in het sluimerende conflict tussen PSV en Ihattaren.

De achterhoeker werd maandagmiddag gevraagd naar de situatie van de middenvelder en zijn toekomst in Eindhoven. Hiddink sprak in de periode Faber bij PSV aleens met Ihattaren en zag toen de fysieke beperkingen al naar voren komen, zegt de oud PSV coach in gesprek met VI.


Hiddink prijst PSV en de rust binnen de club. ‘PSV is een heel gezonde club en de mensen bij de club doen er alles aan om de spelers en de opkomende spelers te laten renderen en ervoor te zorgen dat ze zich goed voelen. Er moet een wisselwerking zijn. Nu staan ze tegenover elkaar. Dan denk ik: jongens, neem even rust. Dat moet van beide partijen gevraagd worden. Ook van Mo en zijn begeleiders. Die begeleiders hebben denk ik ook een grote rol.’

Hoe moet het nu verder? ‘Het moet even weer heel rustig worden in zijn omgeving. Dan zou ik graag zien dat hij bij PSV een herstart maakt. Daar moeten we dan naar kijken, maar we moeten het ook niet overdreven aandacht geven. Ik zou hem in alle rust weer proberen te brengen. Het zou jammer zijn als hij uiteindelijk gaat clubhoppen’, aldus Guus Hiddink.