Home Nieuws Gutiérrez wijst concreet bod van Chivas af en wil bij PSV slagen

Gutiérrez wijst concreet bod van Chivas af en wil bij PSV slagen

982
1

De eergevoelige Erick Gutiérrez heeft bij PSV nog wat goed te maken.

De Mexicaan heeft voldoende bewijsdrang in zich om PSV nog niet de rug toe te keren. Guti wil slagen bij PSV en heeft simpelweg geen behoefte om terug te keren naar Mexico.

Chivas Guadalajara is de club in Mexico die de middenvelder van PSV graag wenst over te overnemen maar ‘Guti’ heeft zijn plannen kenbaar gemaakt en de interesse afgewimpeld.

De Mexicaanse variant van Marca, Marca Claro, meldt dat Chivas, de topclub in Mexico, de pijlen op Gutiérrez heeft gericht. Vorige week werd al melding gemaakt van serieuze interesse vanuit Mexico.

De in Mexico hoog aangeschreven middenvelder ziet een transfer echter niet zitten, omdat hij zich eerst wil bewijzen in Eindhoven. Guti kwam in 2018 naar Nederland, maar na een veelbelovend begin verdween de Mexicaan uit beeld bij Mark van Bommel.

Zowel onder Mark van Bommel als onder Ernest Faber slaagde Guti er niet in om een basisplaats te veroveren en moest hij genoegen nemen met een reserverol.

De optredens van Guti nodigen vooralsnog niet uit tot een veelbelovende toekomst. Het soms tamme spel van de middenvelder staat haaks op hoe middenvelders uit Zuid- en Midden-Amerika normaal gesproken bikkelen, schoffelen en tekeer gaan.

 


Facebook Comments

1 REACTIE

  1. Whats up this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with
    experience. Any help would be greatly appreciated!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here