Home Nieuws Gutiérrez sluit met operatie vermoedelijk aan in rijtje met lang geblesseerden Lammers...

Gutiérrez sluit met operatie vermoedelijk aan in rijtje met lang geblesseerden Lammers en Pereiro

64
0

PSV dient rekening te houden met de volgende speler die lang geblesseerd zal zijn.

Na Sam Lammers en Gaston Pereiro is ook Érick Gutiérrez waarschijnlijk voor langere tijd uitgeschakeld. De Mexicaan, die ongeschonden uit de wedstrijd tegen de Verenigde Staten is gekomen, heeft zaterdag bij een training van de Mexicaanse nationale ploeg een middenhandsbeentje gebroken.

Zodoende zal middenvelder onder het mes moeten. Gutiérrez werd na het incident op de training naar het ziekenhuis vervoerd, waar een breukje in het middenhandsbeentje van zijn wijsvinger werd vastgesteld. Dat meldt de Mexicaanse bond. Guti mist de oefenwedstrijd tegen Argentinië aanstaande dinsdag.

De middenvelder wordt ergens in de komende dagen geopereerd in Mexico-Stad. De bond benadrukt dat die beslissing in overleg met PSV is genomen. Op dit moment is het niet bekend hoe lang Gutiérrez uit de roulatie is. Normaal gesproken zou het spelen met een spalk een optie kunnen zijn en zou hij dus gewoon door kunnen spelen maar daarover bestaat nog onduidelijkheid en kan een langdurige absentie ook zomaar een optie zijn.

PSV mist al de langdurig geblesseerden Lammers en Pereiro, die ook op de positie van Gutierrez uit de voeten kunnen.

https://twitter.com/miseleccionmxen/status/1170434658867326978?s=21


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here