Home Nieuws Guti blijft vol vertrouwen voor kansen bij PSV

Guti blijft vol vertrouwen voor kansen bij PSV

23
0

Erick Gutierrez stond dit seizoen slechts vijf keer in de basis en sinds de winterstop speelde hij maar 208 minuten. Maar voor de Mexicaanse bondscoach was het toch voldoende om hem te selecteren voor de nationale selectie.

Natuurlijk is het moeilijk om zo lang te moeten toekijken en vaak op de bank te zitten’, zo vertelt hij in een interview met persbureau EFE.


De PSV middenvelder houdt wel vertrouwen in het nieuwe seizoen.

‘Tegen het einde van het seizoen ben ik wat meer in actie gekomen, dat is positief. Ik ben vooral blij dat ik in de laatste wedstrijd tegen Heracles Almelo in de basis mocht beginnen, om mezelf weer te laten zien en zo weer een beetje ritme op te doen.’

Die uitverkiezing voor Mexico is een grote meevaller voor hem. ‘Voor mij is dit een eer, de Gold Cup is voor mij het belangrijkste toernooi van het jaar. Maar eerlijk gezegd had ik gedacht dat ik niet opgeroepen zou worden, juist vanwege mijn gebrek aan speeltijd. Ook al heb ik het tijdens de vriendschappelijke interlands die ik mocht spelen altijd goed gedaan.’


Facebook Comments