Home Nieuws Gudmunsson wacht op een echte kans

Gudmunsson wacht op een echte kans

17
0

Nu de prestaties van het eerste elftal tegenvallen, klinkt de roep om eigen jeugd harder en harder. Zo zou jeugdspeler en IJslander Albert Gudmunsson wat vaker een echte kans willen krijgen op een doorbraak.

Gudmunsson scoorde in één week tijd maar liefst vijf keer bij Jong PSV. Toch krijgt hij niet echt de bevestiging dat hij goed bezig is, meldt het Eindhovens Dagblad. De IJslander had gehoopt op enkele trainingen met het eerste, maar werd niet uitgenodigd door Cocu. De negentienjarige Gudmundsson zag dat ploeggenoten Sam Lammers, Dante Rigo, Damian van Bruggen, Pablo Rosario en Matthias Verreth wel mochten aansluiten. Na het uitvallen van Marco van Ginkel tegen Feyenoord zag het er ook voor Gudmundsson rooskleurig uit, maar een uitnodiging bleef uit.

Gudmonsson blijft gereserveerd. “Elke speler die hier bij de jeugdopleiding actief is, wil zo snel mogelijk naar het eerste elftal en dat wil ik ook. Ik wil vaker meetrainen dan nu het geval is en ook spelen bij PSV 1, maar als jonge speler moet je soms ook geduld hebben”, stelde Gudmundsson


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here