Home Nieuws Gudelj kon huldiging PSV niet aanzien

Gudelj kon huldiging PSV niet aanzien

14
0

Nemanja Gudelj heeft naar eigen zeggen een bijzonder lastige week achter de rug. Uiteraard nemen we dit meteen aan van de dit seizoen matig presterende Serviër.

”De afgelopen week was zwaar. Het is moeilijk om uit te leggen. Ik ben er echt drie, vier dagen helemaal ziek van geweest”, aldus Gudelj op Ajax.nl. ”Ik ben ook helemaal offline gegaan. Alleen mijn ouders en mijn broertje en zusje wisten waar ik was.” Nee maar, Gudelj is zomaar ‘off line’ gegaan, vertelde hij middels een nieuw klaarblijkelijk populair woord.

De middenvelder vond het lastig om televisie te kijken. ”Ik heb ook geprobeerd om de televisie altijd zo snel mogelijk op een andere zender te zetten als er iets kwam over de Eredivisie, zoals de beelden van de huldiging van PSV. Dat doet gewoon pijn.” Marcel Brands strooide deze week nog extra zout in de wonden van Gudelj door te verkondigen dat PSV veelal met videobeelden werkt bij het aankopen en scouten van spelers en dat op basis van deze methode Propper naar PSV gehaald werd ipv de Servische middenvelder.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here