Home Nieuws Ex PSV’er Andres Guardado zet Ajax hak in transfer Mexicaans toptalent naar...

Ex PSV’er Andres Guardado zet Ajax hak in transfer Mexicaans toptalent naar Betis

138
0

PSV is de laatste jaren veelvuldig in het nieuws met interesse in Mexicaanse spelers.

De jeugdige Mexicaanse topspeler Lainez is daarentegen bij PSV niet dusdanig in beeld geweest dat een transfer naar Eindhoven concreet werd. Met Hirving Lozano en Erick Gutierrez heeft PSV twee succesvolle Mexicanen en daar lijkt het voorlopig bij te blijven.

Concurrent Ajax dacht PSV deze keer slim af te kunnen zijn en ook een stukje van de grote Mexicaanse voetbalwereld te kunnen veroveren met het aantrekken van de Mexicaanse tienersensatie Lainez.

In Amsterdam constateerde men namelijk dat PSV de Mexicaanse markt langzaam succesvol aan het betreden was. PSV is momenteel goed bezet op de flanken dus deze keer was het de beurt aan de concurrent uit Amsterdam om toe te kunnen slaan in het Latijns Amerikaanse land.

Ex PSV middenvelder Andres Guardado dacht daar duidelijk anders over. De Mexicaanse vedette is nog altijd een grootheid in Mexico en als Guardado iets zegt, luister je en zeker als jeugdige toptalent. De club uit Andalusië wist Guardado in te zetten om de jongeling te overtuigen om een contract bij Betis te tekenen en zo geschiedde.

Inmiddels is Real Betis akkoord met Club América over de achttienjarige aanvaller, melden zowel Voetbal International als diverse Spaanse media. Ajax is het talent dus misgelopen. De Mexicaanse werkgever Club América meldt inmiddels ook dat de achttienjarige aanvaller naar de Primera Divisón-club overstapt.

Het Mexicaanse América maakt verder geen melding van enige details, maar de Spaanse sportkrant AS weet dat Lainez tot medio 2024 bij Betis zal tekenen. De Primera División-club uit Andalusië heeft inmiddels ook melding gemaakt van de komst van de vleugelspits en de contractduur ook bevestigd.

 

 


Vorig artikelQatar | Dag 6
Volgend artikelTimmy Simons onder de indruk van PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in