Home Nieuws Guardado onder de indruk van terugkomst bij PSV

Guardado onder de indruk van terugkomst bij PSV

10
0

Na een uiterst succesvol seizoen is Guardado teruggekeerd bij PSV. De Mexicaan is een duidelijk voorbeeld van wat het met een speler doet als hij belangrijk wordt gemaakt, zagen we afgelopen seizoen. De ontvangst op de Herdgang deed hem opnieuw beseffen dat PSV een bijzondere plek in zijn hart heeft.

Net als na de sfeeractie op de west tribune van vorig seizoen, was Guardado enorm verrast door de actie van spelers en staf voor zijn eerste training van het seizoen. De erehaag deed veel met Guardado, liet hij duidelijk merken. “Dit is ongelofelijk. De club laat het niet na om me te verrassen. Het is heel leuk om op deze manier terug te komen. Ik heb nu nog meer zin in het nieuwe seizoen”, aldus de Mexicaan in De Telegraaf. “Met het kampioenschap en het winnen van de Gold Cup is het zo’n spectaculair jaar geweest. Het meest bijzondere uit mijn loopbaan. Het completeert eigenlijk mijn carrière. Ik hoop dat we met PSV de successen van vorig seizoen kunnen herhalen. Ik wil opnieuw kampioen worden en ook goed spelen in de Champions League”, vervolgt de aanstaande nieuwe aanvoerder. Over de nieuwe spelers zegt Guardado: “Goede spelers met veel kwaliteit, die eigenlijk wel toe waren aan de volgende stap in hun loopbaan. We hebben ook dit seizoen een heel goed team, maar dat we ze gaan missen, is duidelijk.”
Tot slot ging hij in op de interesse van PSV voor landgenoot Moreno. “Ik heb inderdaad met hem gesproken. Hij is blij met de belangstelling van PSV. Het is aan hem om een beslissing te nemen. Hector heeft ook andere aanbiedingen. Of hij hierheen komt weet ik niet, maar het is een goede voetballer”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here