Home Nieuws Guardado kondigt vertrek aan

Guardado kondigt vertrek aan

56
23

Andrés Guardado heeft zijn vertrek bij PSV aangekondigd, meldt de NOS. De zaakwaarnemer van de middenvelder zou zelfs al contact hebben gehad met andere clubs.

Arno Vermeulen, chef voetbal bij de NOS, stelt dat Guardado al langer met de gedachte loopt om van club te wisselen. “Het is een publiek geheim dat Guardado zijn loopbaan dichter bij huis zou willen afsluiten. Zijn zaakwaarnemers zouden al contact hebben gehad met clubs uit de Noord-Amerikaanse MLS.”

Jorrit Hendrix komt nu in de picture. “Hij is natuurlijk lang geblesseerd geweest en zal zich dus wel schikken. Maar Hendrix was heel goed tot zijn blessure en moet zorgen dat hij onomstreden is als de nieuwe controlerende middenvelder van PSV”, aldus Vermeulen.


Facebook Comments

23 REACTIES

  1. Beste speler die we gehad hebben sinds Alex. Liet uit bij Ajax maar weer eens zien waar het spelletje om draait. Zou jammer zijn als hij vertrekt maar ergens ook logisch.

  2. Andres wil terug naar mexico dus begrijpelijk. Brands heeft hier geen blaam bij. Jammer maar iedereen schuift uiteindelijk verder

  3. Iedereen weet dat hij aankomende zomer gaat vertrekken… En nergens staat dat hij dat nu al gaat doen. Niet zo zeuren allemaal. Ben blij dat we van zijn diensten gebruik hebben mogen maken. Zeker nu hij gewoon nog bij ons speelt en vecht voor iedere bal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here