Home Nieuws Guardado: ‘Ik zal PSV de rest van mijn leven blijven missen’

Guardado: ‘Ik zal PSV de rest van mijn leven blijven missen’

61
0

Andrés Guardado heeft in gesprek met het Noord Amerikaanse ESPN uitgesproken PSV erg te missen. De Mexicaan vindt wel dat hij er goed aan heeft gedaan om uit Eindhoven te vertrekken.

“Ik had nog een eenjarig contract en de twee partijen wilden met elkaar verder”, vertelt Guardado aan ESPN. “Maar ik ervaarde in mijn laatste jaar bij PSV dat ik te veel op mijn gemak was, ik vroeg niet meer van mezelf wat ik gewend was op het hoogste niveau.”

Real Betis is zijn huidige werkgever maar Guardado lijkt met zijn gedachten nog bij PSV. “Ik mis ze, natuurlijk. Ze hebben me altijd heel goed behandeld. We hadden een geweldige ploeg en zijn twee keer kampioen geworden. Ik zal PSV de rest van mijn leven blijven missen, maar ik heb de juiste beslissing genomen en ben daar blij mee.” Guardado heeft zijn meerwaarde in Andalusie al aangetoond maar is niet wekelijks basisspeler.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here