Home Nieuws ‘Guardado heeft het moeilijk met zijn gemiste strafschop’

‘Guardado heeft het moeilijk met zijn gemiste strafschop’

24
2

Het was hem in de 2e helft niet aan te zien; Guardado ging voluit en herstelde zich mentaal knap na zijn gemiste strafschop. Toch knaagt het bij de Mexicaan.

Mentaal heeft Andrés Guardado in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid een behoorlijke tik gekregen, zegt vriend en ploeggenoot Héctor Moreno. Moreno stelt dat de ervaren middenvelder het moeilijk heeft met zijn gemiste strafschop tijdens de met 0-1 verloren wedstrijd.
“Ik heb Andrés misschien wel honderd keer een strafschop zien maken bij de nationale ploeg en andere teams. En nu gaat het mis. Het is moeilijk voor hem”, zegt Moreno tegen Telesport. “Hij is een winnaar, die elke kans wil benutten.”
Toch verwacht Moreno niet dat het verlies tegen Atlético door gaat werken in de topper tegen Feyenoord van zondag. “We hebben gewoon heel goed gespeeld tegen Atlético. Van de drie wedstrijden die wij nu tegen ze hebben gespeeld, was dit het duel waarin we de meeste kansen kregen. Ik vind dat we vooral daar naar moeten kijken.”


Facebook Comments

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here