Home Nieuws Guardado bevestigt interesse Atlanta

Guardado bevestigt interesse Atlanta

34
0

Andrés Guardado geeft toe dat Atlanta United FC interesse in hem heeft. De Mexicaanse middenvelder benadrukt wel dat hij nog geen concrete aanbieding van de Major League Soccer-club heeft ontvangen. De geruchten zijn er langer dat Guardado in de winterstop PSV zal verlaten.

Naar verluidt wil Atlanta United Guardado een driejarige verbintenis aanbieden, met een jaarsalaris van 3 miljoen dollar. Een enorme stijging van zijn huidige inkomen. “We hebben tot dusver geen concrete gesprekken gevoerd”, aldus Guardado op de officiële website van de Major League Soccer. “Het is geen geheim dat Atlanta naar mijn situatie heeft geïnformeerd. Een officieel bod is er echter nooit geweest.”

Guardado staat wel open voor een Amerikaans avontuur. “Sinds de geruchten opgang kwamen, heb ik altijd gezegd dat de MLS een groeiende competitie is en dat je uiteraard voor geen enkele liga de deur kan sluiten. Maar nu ben ik speler van PSV en die club is een tweede thuis voor me. Al sinds ik daar ben, behandelen ze me heel goed. Maar in de voetballerij weet je nooit wat er gaat gebeuren.”


Vorig artikelVertrek Depay maakt weg vrij voor Bruma
Volgend artikel‘Basisplaats Brenet in Luxemburg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in