Home Nieuws Grote zorgen over gedrag klein deel PSV fans, vrees voor uitsluiting is...

Grote zorgen over gedrag klein deel PSV fans, vrees voor uitsluiting is daar

2802
1

Er bestaan inmiddels grote zorgen over het gedrag van een klein deel van de PSV fans. Marcel Brands deelde die zorgen tijdens de Talkshow Eeuwig Trouw van de Supportersvereniging PSV.

De algemeen directeur is op de supportersavond ingegaan op de incidenten die er steeds vaker zijn met en rond PSV supporters. Brands gaf aan zich serieus zorgen te maken. “Ik praat elke vijf a zes weken met verschillende geledingen van de supportersgroepen. Vlak voor de wedstrijden tegen Ajax en Bodø/Glimt had ik al gewaarschuwd dat de volgende stap zou zijn dat we geweigerd zouden gaan worden”, aldus Brands. “We wisten natuurlijk al dat dat in Amsterdam het geval was, maar toen kwam ook die straf van Bodø enkele dagen later. Dat was vreselijk.”

De directeur is bang dat er nog meer straffen gaan volgen. Het gevaar en de vrees voor uitsluiting is daar. Brands zegt daarover: “Ik heb bij de vergadering van de Eredivisie gezegd dat als we dit niet onder controle krijgen en dit zo door blijft gaan, we genoodzaakt zullen zijn dat er geen uitsupporters meer mee mogen nemen. Sommige clubs in Nederland zullen dat niet erg vinden, maar voor ons is dat verschrikkelijk. Ons uitvak zit altijd vol”, aldus Marcel Brands.


Vorig artikelMarcel Brands bevestigt: Mo Ihattaren is aangeboden bij PSV
Volgend artikelBrands trekt vergelijking met situatie Labyad en houdt deur voor Ihattaren op een kier

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in