Home Nieuws Grote groepen PSV fans verwacht bij eerbetoon voor Harry van Raaij

Grote groepen PSV fans verwacht bij eerbetoon voor Harry van Raaij

2244
0

Verschillende PSV fan groepen en collectieven staan stil bij het overlijden van oud voorzitter en clubman pur sang Harry van Raaij.

Aanstaande zaterdag is de wens om stil te staan bij het overlijden van Harry van Raaij. Veel fans willen in grote getale een eerbetoon aan van Raaij geven. Er gelden een aantal belangrijke afspraken in verband met de veiligheid van een ieder.


Rond 15.00 is de planning dat er een grote erehaag bij het Philips Stadion gevormd wordt op het moment dat de rouwstoet langs het stadion rijdt.

De oproep vanuit de verschillende supporterscollectieven luidt als volgt. Andre Coensen plaatste donderdag de volgende oproep op Facebook:

Beste supporters, aanstaande zaterdag is de uitvaart van onze zeer geliefde voormalige voorzitter Harry van Raaij. Om hem een waardig afscheid te geven heeft PSV contact gehad met de familie, en het is niet de bedoeling om als supporters bij het uitvaart centrum aanwezig te zijn. Maar in plaats daarvan wil de familie de rouwstoet langs het stadion laten rijden, zodat de supporters daar via een ere haag afscheid kunnen nemen. De rouwstoet zal ongeveer rond 1500-1515 uur de PSV laan oprijden, maar zorg dat je op tijd aanwezig bent, Gezien de waarschijnlijk grote opkomst, een ZEER DRINGEND VERZOEK, om de corona maatregelen in acht te houden. Dus denk aan de 1.5 meter ! ! ! Ook heel belangrijk dat het een respectvolle ere haag moet zijn, dus geen knalvuurwerk, capuchons, bivakmutsen etc! Geef dit door aan alle supporters zodat we meneer van Raaij een waardig afscheid kunnen geven. Eendracht maakt macht!


Facebook Comments