Home Nieuws Grote groep naar Noorwegen maar Sangaré, Mauro én Max ontbreken|Rust voor Xavi...

Grote groep naar Noorwegen maar Sangaré, Mauro én Max ontbreken|Rust voor Xavi Simons

4432
0

PSV reist met een behoorlijk spelerskern af naar Noorwegen voor het laatste groepsduel van de Europa League.

Een resultaat behoeft PSV niet meer te behalen maar er staat wel degelijk veel op het spel voor de club. PSV reist woensdagochtend met 24 spelers naar Bodø. Van Nistelrooij kan niet beschikken over Philipp Max, Mauro Junior, Jarrad Branthwaite, Boy Waterman en Ibrahim Sangaré. De talentvolle verdediger Emmanuel van de Blaak uit PSV Academy maakt zijn debuut bij de selectie.

Sangaré, Mauro en Branthwaite zijn ziek en Max en Waterman beiden nog niet fit. Yorbe Vertessen maakt zijn rentree in de selectie. Hij is hersteld van de blessure die hij opliep tegen sc Heerenveen. Naast Van de Blaak maken ook Mathijs Tielemans en doelman Niek Schiks voor het eerst deel uit van een Europese selectie bij een uitduel. De drie talenten werden een groot gedeelte van hun jeugdopleiding opgeleid op PSV Academy.

Trainer van Nistelrooij zal naar alle waarschijnlijkheid gaan rouleren en bepaalde spelers een beperkt aantal minuten laten maken. Zo is de verwachting dat de fysiek sterke Xavi Simons rust krijgt van Ruud van Nistelrooij. De aanvaller speelde al vele wedstrijden en lijkt onvermoeibaar met zijn sterke fysiek maar de verwachting is dat Xavi Simons niet het gehele duel in Noorwegen in actie komt. Jordan Teze en Mwene zullen naar verwachting de backposities invullen.

De volledige selectie:
Benitez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Simons, De Jong, Madueke, Gakpo, Guti, Drommel, Til, El Ghazi, Veerman, Bakayoko, Mwene, Vertessen, Sávio, Oppegard, Ledezma, Seelt, Schiks, Tielemans, Van de Blaak


Vorig artikelVoorlopig geen nieuwe td, ‘belangrijkste functie in de club’ wordt vooralsnog waargenomen door Marcel Brands
Volgend artikelTop 36 Europa staat op het spel in Noorwegen, PSV verdiende al ruim 20 miljoen euro in de Europa League

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in