Home Nieuws Grote Europese clubs melden zich bij PSV voor Arias

Grote Europese clubs melden zich bij PSV voor Arias

36
0

PSV gaat al enige tijd uit van een vertrek van Santiago Arias.

De Colombiaanse international heeft momenteel nog vakantie maar beleefde een prima WK en speelde zich daarmee tevens in de kijker van een groot aantal Europese clubs.

VI meldt zaterdagavond dat tal van grote Europese clubs concrete interesse tonen in de aanvallende back en zich inmiddels ook gemeld hebben in Eindhoven. Arias kan kiezen uit diverse clubs zodat zijn transfer de komende dagen zijn beslag kan krijgen.

De Colombiaan is al sinds 2013 een vaste waarde in de selectie van PSV. Arias kwam in 2013 voor het schamele bedrag van € 700.000 over van Sporting Lissabon. Destijds maakte hij onderdeel uit van een dubbele transfer met Stijn schaars.

PSV betaalde toen 1,4 miljoen euro voor beide spelers. De Portugese club had dringend behoefte aan financiële middelen en liet dure spelers vertrekken. Tot op dat moment speelde Arias niet veel in de hoofdmacht van de Portugezen. Voetbal International meldt dat inmiddels diverse grote Europese clubs zich bij PSV gemeld hebben voor Arias. De club wenst een bedrag van ongeveer 10 tot 15 miljoen euro te ontvangen voor Arias, die nog maar een eenjarig contract heeft in Eindhoven.

Juventus bleek eerder een belangrijke gegadigden voor Arias maar inmiddels is de Italiaanse club uit Turijn afgehaakt. Napoli geldt wel als belangrijke kandidaat om Arias over te nemen van PSV. Napoli heeft vandaag een andere grote transfer afgerond en zou zich kunnen gaan richten op het contracteren van Arias. Spelmaker Jorginho verlaat de club uit Napels en voegt zich net als trainer Sarri bij Chelsea. Ook klinkt de naam van Valencia als mogelijk nieuwe werkgever van Santiago Arias.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here