Home Nieuws Grote doorbraak lijkt aanstaande voor Armando Obispo: ‘Wij willen heel graag verlengen’

Grote doorbraak lijkt aanstaande voor Armando Obispo: ‘Wij willen heel graag verlengen’

3261
0

Als schijn niet bedriegt gaat Armando Obispo dit seizoen zijn grote doorbraak beleven.

De verdediger, die al jaren door het leven gaat als zeer talentvolle speler, maakt de laatste weken een uitstekende indruk en dat wil PSV dan weer gaan belonen in de vorm van een nieuw contract. Het huidige contract van Obispo loopt over een kleine 10 maanden af. Olivier Boscagli moet in ieder geval op zijn tellen gaan passen wat zijn basisplaats aangaat, zoveel is zeker.


Aad de Mos is al jaren idolaat en groot fan van Obispo en dicht hem een grote toekomst toe in het Europese topvoetbal. Het heeft er inderdaad alle schijn van dat Obispo zijn grote belofte gaat inlossen. De rust en souplesse die Obispo in zijn spel ten toon weet te spreiden verraadt in ieder geval veel goeds voor de komende maanden. PSV gaat in de komende weken proberen het contract van Armando Obispo te verlengen. Dat geeft directeur voetbalzaken John de Jong aan in gesprek met PSV TV.

“Hij is ontzettend goed beginnen dit seizoen. Hij tikt echt tegen de basis aan en ontwikkelt zich sterk”, aldus De Jong. “Hij past goed in het team en heeft volgens mij een goede klik met Boscagli en Ramalho. Dat is een speler die ik heel graag wil verlengen de komende weken en langer wil behouden voor ons”, aldus een enthousiaste John de Jong.